Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3Jak se pozná bezpečný eshopVážení zákazníci, nedávno mi na soukromém emailu přistálo pár typů pro bezpečný nákup na internetu....

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena za ks 4 890,0 Kč (193,6 EUR)
skladem
Naše cena za ks 51,0 Kč (2,0 EUR)
skladem
Naše cena za ks 18 138,0 Kč (718,3 EUR)
skladem

KONTAKTY

PAPITON plus s.r.o.
Čeladná 301
73912 Čeladná
tel: +420 720 690 633
info@papiton.cz

Nejoblíbenější

Naše cena za ks 1 188,0 Kč (47,0 EUR)
skladem
Naše cena za ks 24,0 Kč (1,0 EUR)
skladem
Naše cena za ks 18 138,0 Kč (718,3 EUR)
skladem

Jak to u nás chodí ve zkratce - pro ty,co neradi hledají v obchodních podmínkách, stejně jako my :-)

Po zakoupení zboží klient od nás obdrží potvrzující email. Zboží, které je skladem pak pro vás expedujeme obvykle do dvou pracovních dnů od objednání. Pokud je objednávka realizována v dopoledních hodinách - je možné doručení následující den. Ochranné balení křehkého zboží je pro nás samozřejmostí. Dopravce GLS,PPL, DPD, v den doručení kontaktuje zákazníka telefonicky a upřesňuje termín dodání.  V případě potřeby můžete využít naší zákaznickou linku po -so, od 8:30 -19:00 hod na tel. čísle 720 690 633.

 

 

Akční zboží je dostupné do vyprodání zásob.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

NajduZboží.cz


Úvod » VAŘENÍ, SMAŽENÍ » Sous-vide vaření

VAŘENÍ, SMAŽENÍ / Sous-vide vaření

Sous-vide pomalé vaření ve vakuu

Technika SOUS-VIDE k nám přišla z kulinářské velmoci Francie. Ve světě je známá již spoustu let a Francouzi jí nazývají, malou revolucí v gastronomii.

Základem techniky je připravování pokrmů ve vakuovém sáčku a vodní lázni při nízké teplotě. Teploty sous-vide se pohybují u ryb a masa od 52°C do 68°C, u zeleniny 80°C a více. Doba termální lázně se pohybuje od 15 minut až po dlouhodobou přípravu 48 hodin. Každá surovina má rozdílné teplotní časové rozmezí. Zásadou je stabilní teplota. Platí, že čím nižší teplota, tím delší doba úpravy. Nutno podotknout že se musí vždy jednat o naprosto čerstvé suroviny, zvlášť při používání hranice nízkých teplot.

Výhodou sous-vide je maximální zachování živin, proteinů, minerálů, aminokyselin. Hodí se pro dietní programy. A v neposlední řadě jde o gastronomický zážitek z dané suroviny, uchování a zvýraznění aroma, textury a křehkost pokrmu. Jedná se o proteinovou molekulární fyziku. Zjednodušeně řečeno nízká teplota nesráží bílkoviny, uvolňuje kolagen, a nemění strukturu masa. Touto metodou  můžeme připravovat ryby, maso, zeleninu, ovoce, sýry - využití je opravdu široké a záleží jen na vaší kreativitě.


Výrobce:

Naše cena za ks 12 088,0 Kč (478,7 EUR)

skladem
akce
doprava zdarma
top produkt



Naše cena za ks 18 138,0 Kč (718,3 EUR)

skladem
akce
doprava zdarma
top produkt



Naše cena za ks 27 818,0 Kč (1 101,6 EUR)

skladem
akce
doprava zdarma
top produkt


Běžná cena za ks 4 420,0 Kč

Naše cena za ks 2 199,0 Kč (87,1 EUR)

skladem
akce



Naše cena za ks 9 668,0 Kč (382,9 EUR)

skladem
akce
doprava zdarma
top produkt



Naše cena za ks 18 138,0 Kč (718,3 EUR)

skladem
akce
doprava zdarma
top produkt


Běžná cena za ks 28 500,0 Kč

Naše cena za ks 24 990,0 Kč (989,6 EUR)

skladem
akce
doprava zdarma
top produkt


Běžná cena za ks 320,0 Kč

Naše cena za ks 320,0 Kč (12,7 EUR)

skladem


Běžná cena za ks 696,0 Kč

Naše cena za ks 661,0 Kč (26,2 EUR)

skladem


Běžná cena za ks 526,0 Kč

Naše cena za ks 500,0 Kč (19,8 EUR)

skladem


Běžná cena za ks 17 654,0 Kč

Naše cena za ks 16 771,0 Kč (664,1 EUR)

skladem