- Kategorie blogu
- Články
- Poradna
- Odzkoušené recepty
- Úvod
- BLOG
BLOG
Nejnovější články

31.05.2017
Články
Technika SOUS-VIDE k nám přišla z kulinářské velmoci Francie. Ve světě je známá již spoustu let a Francouzi jí nazývají, malou revolucí v gastronomii.

23.01.2017
Články
Lidé se již odpradávna snaží uchovat co nejdéle potraviny čerstvé a zdravé, bez ztráty vitamínů. Díky vakuování se nabízí další způsob, jak výrazně prodloužit skladovací dobu potravinářských výrobků.

18.11.2016
Články
Víte k čemu slouží nová kuchyňská vymoženost TENDERIZÉR?

17.11.2016
Poradna
Tato otázka už se začíná na internetu řadit mezi filozofické? Která pánev je teda ta správná? Níže se pokusíme shrnout jednotlivé vlastnosti různých typů pánví. Snad Vám to pomůže k lepšímu výběru.