Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 6 001,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
31.05.2017 Články
SOUS-VIDE VAŘENÍ ANEB VAŘÍME VE VAKUU
Technika SOUS-VIDE k nám přišla z kulinářské velmoci Francie. Ve světě je známá již spoustu let a Francouzi jí nazývají, malou revolucí v gastronomii.... číst celé
23.01.2017 Články
Jezme zdravější potraviny díky vakuování!
Lidé se již odpradávna snaží uchovat co nejdéle potraviny čerstvé a zdravé, bez ztráty vitamínů. Díky vakuování se nabízí další způsob, jak výrazně pr... číst celé
Zobrazit všechny články

 

Vážení zákazníci,

v termínu od 19.7.-26.7. probíhá na našem eshopu inventura.
Vaše objednávky budou přijímány,
ale k jejich vyřízení dojde v termínu od 29.7.

Děkujeme za pochopení

tým Papiton.cz

 

 

 

center

 

 

 

  1. Úvod
  2. PEČENÍ A CUKROVINKY
  3. Šlehačkové láhve
Slide

PEČENÍ A CUKROVINKY / Šlehačkové láhve

Vítejte v jedné z našich nejoblíbenějších kategorií a to jsou šlehačkové láhve. 

V naší nabídce nalzenete pouze kvalitní a prověřené produkty firmy Kayser. Tato rakouská firma a troufneme si říct i tak trošku česká přináší na světový trh nejen šlehače, ale i bombičky pro tyto šlehače. Česká je proto, že výrobní haly pro výrobu bombiček jsou u nás v České republice a to konkrétně v Moravské Třebové. Ano zde se vyrábí bombičky pro celý svět (pouze Kayser). 

Ale zpátky se šlehačkový láhvím.
1. šlehačkové láhve nevyrábí šlehačku, ale šlehají smetanu. Proto jsou nutné i ingredience - bombička s plynem a smetana ke šlehání.

Samotná šlehačková láhev je vyrobena moderní technologií z ušlechtilé oceli. Nejedná se pouze o šlehačkovou láhev, ale o víceúčelové zařízení pro každou kuchyni.

Se šlehačkovou láhvi lze připravovat sladké i pikantní pokrmy. Důležité je, že příprava je jednoduchá.
K dekorování pokrmů slouží dvě dodávané trysky. Můžeme tvořit šlehačku, různé pěny, studené omáčky. Velké plus je, že náplň zůstává ve šlačkové láhvi pod vzduchovým uzávěrem a pokud je dobře chlazená vydrží až 10 dnů!!!


Recept:

Domácí vaječný likér
4 čerstvé žloutky
50g moučkového cukru (extra jemný)
200 ml kvalitní smetany ke slehání (min. 33%)
50-60 ml rumu tuzemáku
špetka muškátového oříšku

Ve vodní lázni vyšleháme žloutky a cukr do husté a světlé pěny. Krátce zašleháme smetanu a rum. Směs vlijeme do vychlzeného šlehače, uzavřeme. Po vypuštění bombičky protřepeme a dáme vychladit do lednice. Podáváme v neších skleničkách ozdobené muškátovým oříškem.





Naše cena s DPH/ ks:
objem
Výrobce
objem
Výrobce
Zobrazuji 1-5 z 5
    Hendi, Šlehačková láhev bilá 0,5l, Kitchen line
    Běžná cena s DPH/ ks 957,0 Kč
    779,0 Kč
    643,8 Kč bez DPH
    779,0 Kč
    643,8 Kč bez DPH
    do 24 hodin v e-shopu
    ks
    • TOP produkt
    • Akce
    Kayser Šlehačková láhev 1 l INOXcreamer
    Běžná cena s DPH/ ks 2 045,0 Kč
    1 943,0 Kč
    1 605,8 Kč bez DPH
    1 943,0 Kč
    1 605,8 Kč bez DPH
    do 24 hodin v e-shopu
    ks
    • TOP produkt
    • Akce
    Kayser, Šlehačková láhev 0,5 l l Symphonie
    Běžná cena s DPH/ ks 1 682,0 Kč
    1 383,0 Kč
    1 143,0 Kč bez DPH
    1 383,0 Kč
    1 143,0 Kč bez DPH
    do 24 hodin v e-shopu
    ks
    • TOP produkt
    Tomgast, Bombičky jednorázové na šlehačku 10ks.
    Běžná cena s DPH/ ks 106,0 Kč
    101,0 Kč
    83,5 Kč bez DPH
    101,0 Kč
    83,5 Kč bez DPH
    do 24 hodin v e-shopu
    ks
      Násady zdobící 2 ks
      Běžná cena s DPH/ ks 70,0 Kč
      63,0 Kč
      52,1 Kč bez DPH
      63,0 Kč
      52,1 Kč bez DPH
      Skladem
      ks
      Produktů na stránku 72144216



      Důležité bezpečnostní pokyny • Sifonové láhve, přístroje na přípravu šlehačky, bombičky pro přípravu sodovky a šlehačky jsou tlakové nádoby, pro něž platí zvláštní bezpečnostní opatření. • Dodržujte návod k použití vašeho přístroje Kayser a dobře jej uschovejte. • Přístroje a bombičky musí být uchovávány mimo dosah dětí! • Přístroje Kayser slouží výhradně k účelům použití uvedeným v příslušném návodu k použití. • Chcete-li natlakovat přístroje Kayser, nikdy nepoužívejte jiné prostředky než bombiček Kayser. • Pro bombičky Kayser platí bezpečnostní pokyny uvedené na obalu bombiček. • Nevystavujte přístroje a bombičky teplu (viz návod k použití) ani přímému slunečnímu záření. V případě překročení teploty přístroj okamžitě ochlaďte a vyprázdněte. Přístroj se po překročení teploty nesmí dále používat. • Dávejte přístroj pouze do chladničky, nikoli do pultového či zásuvkového mrazáku. • Natlakovaný přístroj Kayser nikdy neotvírejte násilím. Pokud nejde hlava přístroje snadno odšroubovat, postupujte dle pokynů pro odtlakování (viz návod k použití). • Nikdy nešroubujte hlavu přístroje Kayser našikmo! • Smí se používat pouze originální náhradní díly Kayser a součástky Kayser. • Součásti přístrojů Kayser se smí používat jen společně s příslušnými díly stejného typu přístroje. Na hlavě přístroje, na dně láhve a na držáku bombičky je umístěn nápis „Kayser“. Používání jiných než originálních dílů je nebezpečné, a proto je zakázáno! • Přístroje Kayser by se měly před každým použitím, popř. vždy po úplném vyprázdnění obsahu láhve důkladně vyčistit - vždy je rozložte na uvedené části (viz návod k použití) a tyto jednotlivé části očistěte. • Nikdy nedemontujte více dílů než je uvedeno v návodu k použití. Jakákoli svévolná manipulace nerespektující tento návod k použití může být nebezpečná a vede k zániku záruky a vyloučení zodpovědnosti! • Před každým použitím se přesvědčte, zda není přístroj Kayser ucpaný. • Po každém použití opláchněte zdobicí trysku teplou vodou. • Při čištění nepoužívejte ostré nebo drsné předměty. • Nepoužívejte poškozené přístroje nebo poškozené díly. • Přístroj Kayser vám nikdy nesmí spadnout. Pokud vám přístroj spadl, nesmí se dále používat. • Vykazuje-li přístroj Kayser praskliny nebo je zdeformovaný, nesmí se dále používat. • Hlavy přístrojů Kayser jsou vybaveny omezovačem tlaku, který se nachází v kovovém hrdle se závitem. • Chybnou obsluhou, přeplněním, použitím většího množství bombiček než je uvedeno a/nebo překročením teploty vznikne v přístroji Kayser přetlak. Láhev je vybavena dovnitř vydutým bezpečnostním dnem. Při nepřípustném nárůstu tlaku se bezpečnostní dno částečně nebo úplně vyboulí. Vnitřní tlak v láhvi tak klesne. V takovémto případě přístroj Kayser stisknutím páky okamžitě odtlakujte a v žádném případě jej dále nepoužívejte.

      Novinky z našeho blogu

      SOUS-VIDE VAŘENÍ ANEB VAŘÍME VE VAKUU
      31.05.2017 Články
      SOUS-VIDE VAŘENÍ ANEB VAŘÍME VE VAKUU
      Technika SOUS-VIDE k nám přišla z kulinářské velmoci Francie. Ve světě je známá již spoustu let a Francouzi jí nazývají, malou revolucí v gastronomii.... číst celé
      Jezme zdravější potraviny díky vakuování!
      23.01.2017 Články
      Jezme zdravější potraviny díky vakuování!
      Lidé se již odpradávna snaží uchovat co nejdéle potraviny čerstvé a zdravé, bez ztráty vitamínů. Díky vakuování se nabízí další způsob, jak výrazně pr... číst celé
      Jak se stát profíkem v přípravě masa?
      18.11.2016 Články
      Jak se stát profíkem v přípravě masa?
      Víte k čemu slouží nová kuchyňská vymoženost TENDERIZÉR? číst celé
      Průvodce při výběru pánví
      17.11.2016 Poradna
      Průvodce při výběru pánví
      Tato otázka už se začíná na internetu řadit mezi filozofické? Která pánev je teda ta správná? Níže se pokusíme shrnout jednotlivé vlastnosti různých t... číst celé
      Přihlašte se k odběru novinek
      Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
      2019 © Papiton.cz | Všechna práva vyhrazena.
      Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
      Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.