Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena za ks 2 385,0 Kč (94,4 EUR)
skladem
Naše cena za ks 10 023,0 Kč (396,9 EUR)
skladem
Naše cena za ks 9 668,0 Kč (382,9 EUR)
skladem

KONTAKTY

PAPITON plus s.r.o.
Čeladná 301
73912 Čeladná
tel: +420 720 690 633
info@papiton.cz

Nejoblíbenější

Naše cena za ks 3 470,0 Kč (137,4 EUR)
skladem
Naše cena za ks 26,0 Kč (1,0 EUR)
skladem
Naše cena za ks 27 499,0 Kč (1 089,0 EUR)
skladem

Jak to u nás chodí ve zkratce - pro ty,co neradi hledají v obchodních podmínkách, stejně jako my :-)

Po zakoupení zboží klient od nás obdrží potvrzující email. Zboží, které je skladem pak pro vás expedujeme obvykle do dvou pracovních dnů od objednání. Pokud je objednávka realizována v dopoledních hodinách - je možné doručení následující den. Ochranné balení křehkého zboží je pro nás samozřejmostí. Dopravce GLS,PPL, DPD, v den doručení kontaktuje zákazníka telefonicky a upřesňuje termín dodání.  V případě potřeby můžete využít naší zákaznickou linku po -so, od 8:30 -19:00 hod na tel. čísle 720 690 633.

 

 

Akční zboží je dostupné do vyprodání zásob.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

NajduZboží.cz


Úvod » PEČENÍ A CUKROVINKY » Šlehačkové láhve

PEČENÍ A CUKROVINKY / Šlehačkové láhve

Vítejte v jedné z našich nejoblíbenějších kategorií a to jsou šlehačkové láhve. 

V naší nabídce nalzenete pouze kvalitní a prověřené produkty firmy Kayser. Tato rakouská firma a troufneme si říct i tak trošku česká přináší na světový trh nejen šlehače, ale i bombičky pro tyto šlehače. Česká je proto, že výrobní haly pro výrobu bombiček jsou u nás v České republice a to konkrétně v Moravské Třebové. Ano zde se vyrábí bombičky pro celý svět (pouze Kayser). 

Ale zpátky se šlehačkový láhvím.
1. šlehačkové láhve nevyrábí šlehačku, ale šlehají smetanu. Proto jsou nutné i ingredience - bombička s plynem a smetana ke šlehání.

Samotná šlehačková láhev je vyrobena moderní technologií z ušlechtilé oceli. Nejedná se pouze o šlehačkovou láhev, ale o víceúčelové zařízení pro každou kuchyni.

Se šlehačkovou láhvi lze připravovat sladké i pikantní pokrmy. Důležité je, že příprava je jednoduchá.
K dekorování pokrmů slouží dvě dodávané trysky. Můžeme tvořit šlehačku, různé pěny, studené omáčky. Velké plus je, že náplň zůstává ve šlačkové láhvi pod vzduchovým uzávěrem a pokud je dobře chlazená vydrží až 10 dnů!!!


Recept:

Domácí vaječný likér
4 čerstvé žloutky
50g moučkového cukru (extra jemný)
200 ml kvalitní smetany ke slehání (min. 33%)
50-60 ml rumu tuzemáku
špetka muškátového oříšku

Ve vodní lázni vyšleháme žloutky a cukr do husté a světlé pěny. Krátce zašleháme smetanu a rum. Směs vlijeme do vychlzeného šlehače, uzavřeme. Po vypuštění bombičky protřepeme a dáme vychladit do lednice. Podáváme v neších skleničkách ozdobené muškátovým oříškem.






objem:
Výrobce:
Běžná cena za ks 957,0 Kč

Naše cena za ks 779,0 Kč (30,8 EUR)

skladem


Běžná cena za ks 2 045,0 Kč

Naše cena za ks 1 943,0 Kč (76,9 EUR)

skladem
akce
top produkt


Běžná cena za ks 1 682,0 Kč

Naše cena za ks 1 383,0 Kč (54,8 EUR)

skladem
akce
top produkt


Běžná cena za ks 106,0 Kč

Naše cena za ks 101,0 Kč (4,0 EUR)

skladem
top produkt


Běžná cena za ks 70,0 Kč

Naše cena za ks 63,0 Kč (2,5 EUR)

skladem



Důležité bezpečnostní pokyny • Sifonové láhve, přístroje na přípravu šlehačky, bombičky pro přípravu sodovky a šlehačky jsou tlakové nádoby, pro něž platí zvláštní bezpečnostní opatření. • Dodržujte návod k použití vašeho přístroje Kayser a dobře jej uschovejte. • Přístroje a bombičky musí být uchovávány mimo dosah dětí! • Přístroje Kayser slouží výhradně k účelům použití uvedeným v příslušném návodu k použití. • Chcete-li natlakovat přístroje Kayser, nikdy nepoužívejte jiné prostředky než bombiček Kayser. • Pro bombičky Kayser platí bezpečnostní pokyny uvedené na obalu bombiček. • Nevystavujte přístroje a bombičky teplu (viz návod k použití) ani přímému slunečnímu záření. V případě překročení teploty přístroj okamžitě ochlaďte a vyprázdněte. Přístroj se po překročení teploty nesmí dále používat. • Dávejte přístroj pouze do chladničky, nikoli do pultového či zásuvkového mrazáku. • Natlakovaný přístroj Kayser nikdy neotvírejte násilím. Pokud nejde hlava přístroje snadno odšroubovat, postupujte dle pokynů pro odtlakování (viz návod k použití). • Nikdy nešroubujte hlavu přístroje Kayser našikmo! • Smí se používat pouze originální náhradní díly Kayser a součástky Kayser. • Součásti přístrojů Kayser se smí používat jen společně s příslušnými díly stejného typu přístroje. Na hlavě přístroje, na dně láhve a na držáku bombičky je umístěn nápis „Kayser“. Používání jiných než originálních dílů je nebezpečné, a proto je zakázáno! • Přístroje Kayser by se měly před každým použitím, popř. vždy po úplném vyprázdnění obsahu láhve důkladně vyčistit - vždy je rozložte na uvedené části (viz návod k použití) a tyto jednotlivé části očistěte. • Nikdy nedemontujte více dílů než je uvedeno v návodu k použití. Jakákoli svévolná manipulace nerespektující tento návod k použití může být nebezpečná a vede k zániku záruky a vyloučení zodpovědnosti! • Před každým použitím se přesvědčte, zda není přístroj Kayser ucpaný. • Po každém použití opláchněte zdobicí trysku teplou vodou. • Při čištění nepoužívejte ostré nebo drsné předměty. • Nepoužívejte poškozené přístroje nebo poškozené díly. • Přístroj Kayser vám nikdy nesmí spadnout. Pokud vám přístroj spadl, nesmí se dále používat. • Vykazuje-li přístroj Kayser praskliny nebo je zdeformovaný, nesmí se dále používat. • Hlavy přístrojů Kayser jsou vybaveny omezovačem tlaku, který se nachází v kovovém hrdle se závitem. • Chybnou obsluhou, přeplněním, použitím většího množství bombiček než je uvedeno a/nebo překročením teploty vznikne v přístroji Kayser přetlak. Láhev je vybavena dovnitř vydutým bezpečnostním dnem. Při nepřípustném nárůstu tlaku se bezpečnostní dno částečně nebo úplně vyboulí. Vnitřní tlak v láhvi tak klesne. V takovémto případě přístroj Kayser stisknutím páky okamžitě odtlakujte a v žádném případě jej dále nepoužívejte.