Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 6 001,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
31.05.2017 Články
SOUS-VIDE VAŘENÍ ANEB VAŘÍME VE VAKUU
Technika SOUS-VIDE k nám přišla z kulinářské velmoci Francie. Ve světě je známá již spoustu let a Francouzi jí nazývají, malou revolucí v gastronomii.... číst celé
23.01.2017 Články
Jezme zdravější potraviny díky vakuování!
Lidé se již odpradávna snaží uchovat co nejdéle potraviny čerstvé a zdravé, bez ztráty vitamínů. Díky vakuování se nabízí další způsob, jak výrazně pr... číst celé
Zobrazit všechny články

 

center

 

 

 

  1. Úvod
  2. PŘÍPRAVA POTRAVIN
  3. Brusiče nožů
  4. Chef´s Choise, brusič nožů elektrický, cc-270

Chef´s Choise, brusič nožů elektrický, cc-270

Elektrický brusič nožů Chef´s Choice CC-270 Elektrický brousek nožů amerického výrobce je určen pro profesionální provozy i domácnosti. Dokonalé brouš... celý popis
Dostupnost
do 24 hodin v e-shopu
Běžná cena s DPH/ ks
2 269,0 Kč
Naše cena bez DPH/ ks:
1 640,5 Kč
1 985,0 Kč
ks
Číslo produktu:cc-270
Výrobce:Chef´s Choise
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Elektrický brusič nožů Chef´s Choice CC-270

Elektrický brousek nožů amerického výrobce je určen pro profesionální provozy i domácnosti. Dokonalé broušení elektrického brusiče je zaručeno diamantovými kotouči, které jsou schopny nabrousit i vlnité nože.

 

Zde naleznete užitečná videa přímo od výrobce brousků nožů.

Elektrický brusič nožů 3-fáze

1. - broušení (diamantový brusný kotouč)

2. - leštění - obtahování (diamantový brusný kotouč)

3. - statické ocílky (diamantové brusivo)

V stupni 1 a 2 je elektrické ostření a ve stupni 3 je ruční honování pro extrémně ostré, obloukovité ostří, které je silnější a odolnější

Progresivní velmi efektivní technologie broušení CrissCross® pro velmi ostré ostří se spoustou drobných zoubků pro velký řezací záběr.

Určen pro evropské nože s úhlem ostření 20st.

 


Tento elektrický brousek je určen pro profi nože, sportovní i kapesní nože. Snadná obsluha, výborný poměr ceny a výkonu - to vše dělá z tohoto brousku jedničku na trhu.

 

Porovnání parametrů jednotlivých brusičů nožů

TypM-310M-312M-316CC-320CC-130CC-120CC-270CC-1520CC-700CC-2000CC-2100
stupně ostření
Počet fází broušení22223333323
Předostřící stupeňNeAno v kombinaci s ostřícímAno v kombinaci s ostřícímNeAnoAnoAnoNeNeNeAno
Ostřící stupeňAnoAno v kombinaci s předostřícímAno v kombinaci s předostřícímAnoAnoAnoAnoAnoAnoAnoAno
Hladící stupeňAnoAnoAnoAnoNeAnoNeAnoAnoAnoAno využívá obtahovací stupeň
Obtahovací stupeňNeNeNeNeNeNeNeAnoNeNeAno
Doostření na ocílkuNeNeNeNeAnoNeAnoNeNeNeNe
parametry motoru
Výkon44W75W75W75W75W75W75W75W75W150W175W
Ovládací napětí230V230V230V230V230V230V230V230V230V230V230V
vhodné pro typy nožů
Kuchyňské nožeAnoAnoAno, pokud akceptujete jiný úhel ostřeníAnoAnoAnoAnoAnoAno, pokud akceptujete jiný úhel ostřeníAnoAno
Asijské nože 15-30° úhel ostřeníNeNeAnoNeAno, pokud akceptujete jiný úhel ostřeníAno, pokud akceptujete jiný úhel ostřeníNeAnoAnoAno, pokud akceptujete jiný úhel ostřeníAno, pokud akceptujete jiný úhel ostření
Evropské nože 20-40° úhel ostřeníAnoAnoNeAnoAnoAnoAnoAnoNeAnoAno
Kapesní a sportovní nožeAnoAnoNeAnoAnoAnoAnoAnoAnoAnoAno
Keramické nožeNeNeNeNeNeNeNeNeAnoNeNe
Zoubkované nožeNeAnoAnoAnoAnoAnoAnoAnoAnoAnoAno
Velmi tvrdé nožeNeNeNeAnoAnoAnoNeAnoAnoAnoAno
další specifikace
Certifikováno NSFNeNeNeNeNeNeAnoAnoneAnoAno
Modul možno umývat v myčcce na nádobíNeNeNeNeNeNeNeNeNeAnoAno
Doba ostření15s10s10s10s10s10s10s10s10s10s10s
Profesionální použitíNeNeNeAnoAnoAnoAnoNeAnoAnoAno

Použití elektrických brousků v profesionální kuchyni snižuje nejen náklady za broušení nožů, ale také zvyšuje efektivitu kuchyně a bezpečnost práce. Elektrické brousky nožů od společnosti Chef’schoice jsou prověřeny již 20-ti letou praxí v kuchyních po celém světě.

Novinky z našeho blogu

SOUS-VIDE VAŘENÍ ANEB VAŘÍME VE VAKUU
31.05.2017 Články
SOUS-VIDE VAŘENÍ ANEB VAŘÍME VE VAKUU
Technika SOUS-VIDE k nám přišla z kulinářské velmoci Francie. Ve světě je známá již spoustu let a Francouzi jí nazývají, malou revolucí v gastronomii.... číst celé
Jezme zdravější potraviny díky vakuování!
23.01.2017 Články
Jezme zdravější potraviny díky vakuování!
Lidé se již odpradávna snaží uchovat co nejdéle potraviny čerstvé a zdravé, bez ztráty vitamínů. Díky vakuování se nabízí další způsob, jak výrazně pr... číst celé
Jak se stát profíkem v přípravě masa?
18.11.2016 Články
Jak se stát profíkem v přípravě masa?
Víte k čemu slouží nová kuchyňská vymoženost TENDERIZÉR? číst celé
Průvodce při výběru pánví
17.11.2016 Poradna
Průvodce při výběru pánví
Tato otázka už se začíná na internetu řadit mezi filozofické? Která pánev je teda ta správná? Níže se pokusíme shrnout jednotlivé vlastnosti různých t... číst celé
Přihlašte se k odběru novinek
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
2019 © Papiton.cz | Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.