Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 6 001,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
31.05.2017 Články
SOUS-VIDE VAŘENÍ ANEB VAŘÍME VE VAKUU
Technika SOUS-VIDE k nám přišla z kulinářské velmoci Francie. Ve světě je známá již spoustu let a Francouzi jí nazývají, malou revolucí v gastronomii.... číst celé
23.01.2017 Články
Jezme zdravější potraviny díky vakuování!
Lidé se již odpradávna snaží uchovat co nejdéle potraviny čerstvé a zdravé, bez ztráty vitamínů. Díky vakuování se nabízí další způsob, jak výrazně pr... číst celé
Zobrazit všechny články

 

center

 

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas PAPITON plus s.r.o., se sídlem Čeladná 301, 73912, IČ 06967230, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 73994 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@papiton.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

SOUS-VIDE VAŘENÍ ANEB VAŘÍME VE VAKUU
31.05.2017 Články
SOUS-VIDE VAŘENÍ ANEB VAŘÍME VE VAKUU
Technika SOUS-VIDE k nám přišla z kulinářské velmoci Francie. Ve světě je známá již spoustu let a Francouzi jí nazývají, malou revolucí v gastronomii.... číst celé
Jezme zdravější potraviny díky vakuování!
23.01.2017 Články
Jezme zdravější potraviny díky vakuování!
Lidé se již odpradávna snaží uchovat co nejdéle potraviny čerstvé a zdravé, bez ztráty vitamínů. Díky vakuování se nabízí další způsob, jak výrazně pr... číst celé
Jak se stát profíkem v přípravě masa?
18.11.2016 Články
Jak se stát profíkem v přípravě masa?
Víte k čemu slouží nová kuchyňská vymoženost TENDERIZÉR? číst celé
Průvodce při výběru pánví
17.11.2016 Poradna
Průvodce při výběru pánví
Tato otázka už se začíná na internetu řadit mezi filozofické? Která pánev je teda ta správná? Níže se pokusíme shrnout jednotlivé vlastnosti různých t... číst celé
Přihlašte se k odběru novinek
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
2019 © Papiton.cz | Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.