Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 6 001,0 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
31.05.2017 Články
SOUS-VIDE VAŘENÍ ANEB VAŘÍME VE VAKUU
Technika SOUS-VIDE k nám přišla z kulinářské velmoci Francie. Ve světě je známá již spoustu let a Francouzi jí nazývají, malou revolucí v gastronomii.... číst celé
23.01.2017 Články
Jezme zdravější potraviny díky vakuování!
Lidé se již odpradávna snaží uchovat co nejdéle potraviny čerstvé a zdravé, bez ztráty vitamínů. Díky vakuování se nabízí další způsob, jak výrazně pr... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. PŘÍPRAVA POTRAVIN
  3. Brusiče nožů
  4. Chef´s Choise, Brusič nožů elektrický CC-700

Chef´s Choise, Brusič nožů elektrický CC-700

  • Novinka
  • Akce
  • TOP produkt

Profesionální elektrický brousek na keramické nože a ocelové nože ChefsChoice CC-700 Pro jaké účely elektrický brousek CC-700 použít Základem je, ž... celý popis
Dostupnost
do 24 hodin v e-shopu
Běžná cena
5 929,0 Kč
Cena bez DPH
4 041,3 Kč
4 890,0 Kč
ks
Číslo produktu:CC-700
Výrobce:Chef´s Choise
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Profesionální elektrický brousek na keramické nože a ocelové nože ChefsChoice CC-700


 width=

Pro jaké účely elektrický brousek CC-700 použít

Základem je, že jako jeden z mála brousků umí velmi dobře nabrousit keramické nože. Dokonce jej můžete používat i k tomu, abyste opravili keramický nůž, u kterého se vám odštípl kousek ostří. Naše zkušenosti říkají, že většina domácností používá nejen keramické nože (které nejsou vhodné pro krájení všech potravin), ale i kvalitní nože z tvrdé oceli. Tento brousek je vhodný i na tyto materiály. Pro keramiku i pro ocel má speciální štěrbinu. Stačí vám tedy jeden, kvalitní stroj na celou nožířskou sestavu ve vaši kuchyni.

 width=

15° ostření na obou typech nožů jak keramických, tak  i ocelových !!!

 

  • Profesionálně nabrousí keramické a ocelové nože v jednom zařízení na broušení!
  • Udivující ostré ostří na kuchyňských, domácích, filetovacích, kapesních a zoubkovaných nožích, ať už keramických, anebo ocelových.
  • 3-stupně: Pokročilá diamantová technologie brousí nože rychle.
  • Diamantový ULTRAFLEX ™ dokončovací stupeň pro super ostré, mikroskopicky bezchybné, trvanlivé ostří.
  • Dokonce opraví vyštípané ostří na keramických nožích, rychle obnoví ostří, jako břitva, přičemž vytváří tovární úhel ostří.
  • Precizně flexibilní pružné stabilizačné lamely pro přesné vedení čepele pod požadovaným úhlem

 width=

Je vhodný na broušení keramických i ocelových kuchařských nožů, asijských nožů Santoku, nožů na chleba, filetovacích nožů nebo dokonce loveckých nožů. Kompletně je vyroben v U.S.A. Prvotní ostření (tedy vytváření ideálních hran na ostří) vám zabere pouze 1-2 minuty (podle výrobce). Naše zkušenost je 3 minuty. Přebroušení pak 15-30 vteřin (výrobce uvádí 10 vteřin). Vodící lišty vám umožní vytvořit dokonalou hranu nože bez znalosti broušení nebo speciálních dovedností či zkušeností.

 width=

Potřebujete mít doma univerzální stroj na broušení všech nožů (včetně keramických), potřebujete spolehlivý výrobek, který je prakticky bezúdržbový a který vám vydrží řadu let? Pak je tento model přesně pro vás.

Porovnání parametrů jednotlivých brusičů nožů

TypM-310M-312M-316CC-320CC-130CC-120CC-270CC-1520CC-700CC-2000CC-2100
stupně ostření
Počet fází broušení22223333323
Předostřící stupeňNeAno v kombinaci s ostřícímAno v kombinaci s ostřícímNeAnoAnoAnoNeNeNeAno
Ostřící stupeňAnoAno v kombinaci s předostřícímAno v kombinaci s předostřícímAnoAnoAnoAnoAnoAnoAnoAno
Hladící stupeňAnoAnoAnoAnoNeAnoNeAnoAnoAnoAno využívá obtahovací stupeň
Obtahovací stupeňNeNeNeNeNeNeNeAnoNeNeAno
Doostření na ocílkuNeNeNeNeAnoNeAnoNeNeNeNe
parametry motoru
Výkon44W75W75W75W75W75W75W75W75W150W175W
Ovládací napětí230V230V230V230V230V230V230V230V230V230V230V
vhodné pro typy nožů
Kuchyňské nožeAnoAnoAno, pokud akceptujete jiný úhel ostřeníAnoAnoAnoAnoAnoAno, pokud akceptujete jiný úhel ostřeníAnoAno
Asijské nože 15-30° úhel ostřeníNeNeAnoNeAno, pokud akceptujete jiný úhel ostřeníAno, pokud akceptujete jiný úhel ostřeníNeAnoAnoAno, pokud akceptujete jiný úhel ostřeníAno, pokud akceptujete jiný úhel ostření
Evropské nože 20-40° úhel ostřeníAnoAnoNeAnoAnoAnoAnoAnoNeAnoAno
Kapesní a sportovní nožeAnoAnoNeAnoAnoAnoAnoAnoAnoAnoAno
Keramické nožeNeNeNeNeNeNeNeNeAnoNeNe
Zoubkované nožeNeAnoAnoAnoAnoAnoAnoAnoAnoAnoAno
Velmi tvrdé nožeNeNeNeAnoAnoAnoNeAnoAnoAnoAno
další specifikace
Certifikováno NSFNeNeNeNeNeNeAnoAnoneAnoAno
Modul možno umývat v myčcce na nádobíNeNeNeNeNeNeNeNeNeAnoAno
Doba ostření15s10s10s10s10s10s10s10s10s10s10s
Profesionální použitíNeNeNeAnoAnoAnoAnoNeAnoAnoAno

UŽIVATELSKÁ ZKUŠENOST ZÁKAZNÍKŮ S PRODUKTEM CHEF´S CHOICE CC-700

"Vážená firmo,
zakoupil jsem vámi dodávaný brusič nožů CC-700 a chtěl bych tímto poděkovat
jednak za kvalitu výrobku a v neposlední řadě i za perfektní,podrobný a
vypovídající návod k použití.
Nabrousil jsem zatím asi 6 nožů ocelových a 4 keramické s vynikající
kvalitou,a je zřejmé,že výrobek je to tedy opravdu dokonalý.

Velmi děkuji jak za vlastní brusič tak i za blahopřání,které bylo přiloženo.

----------------------------------------------------------------------------

Hynečková Eva

15.11.2016 10:03

recenze brousku

S brouskem na nože jsme maximálně spokojeni, sháněli jsme brousek i na keramické nože a to tento splňoval. Cena je sice vyšší, tak snad se to projeví na životnosti brousku. Naše zkušenost s broušením je, že nože jsme nabrousili, chvíli používali a dobrousili a teď už jsou takové jak jsme potřebovali. Možná to bylo i tím, že je to změna oproti jiným brouskům a potřebovali jsme se to také naučit. Za nás můžeme brousek jen doporučit i přes vyšší pořizovací cenu, ostré nože za to stojí.


 

 


Novinky z našeho blogu

SOUS-VIDE VAŘENÍ ANEB VAŘÍME VE VAKUU
31.05.2017 Články
SOUS-VIDE VAŘENÍ ANEB VAŘÍME VE VAKUU
Technika SOUS-VIDE k nám přišla z kulinářské velmoci Francie. Ve světě je známá již spoustu let a Francouzi jí nazývají, malou revolucí v gastronomii.... číst celé
Jezme zdravější potraviny díky vakuování!
23.01.2017 Články
Jezme zdravější potraviny díky vakuování!
Lidé se již odpradávna snaží uchovat co nejdéle potraviny čerstvé a zdravé, bez ztráty vitamínů. Díky vakuování se nabízí další způsob, jak výrazně pr... číst celé
Jak se stát profíkem v přípravě masa?
18.11.2016 Články
Jak se stát profíkem v přípravě masa?
Víte k čemu slouží nová kuchyňská vymoženost TENDERIZÉR? číst celé
Průvodce při výběru pánví
17.11.2016 Poradna
Průvodce při výběru pánví
Tato otázka už se začíná na internetu řadit mezi filozofické? Která pánev je teda ta správná? Níže se pokusíme shrnout jednotlivé vlastnosti různých t... číst celé
Přihlašte se k odběru novinek
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
2019 © Papiton.cz | Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.