- Úvod
- VAŘENÍ, SMAŽENÍ
- Pánve
- OCELOVÉ PÁNVE
- BÍLÁ OCEL
- de Buyer, Pánev ocelová grilovací pr. 26 cm, profi Carbone
de Buyer, Pánev ocelová grilovací pr. 26 cm, profi Carbone
- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- de Buyer, Pánev ocelová grilovací pr. 26 cm, profi Carbonedo 24 hodin v e-shopu1 015,0 Kč838,8 Kč bez DPH
Kompletní specifikace
Grilovací pánev Carbone Profi
Profesionální ocelová pánev francouzské firmy de Buyer je špičková ocelová pánev pro profesionální použití. Ocelová pánev je vyrobena z kvalitní oceli bez povrchové úpravy. Grilovací pánev je vhodná pro grilování masa a zeleniny. Ocel dosahuje při smažení vysoké teploty, která zabezpečí zatáhnutí povrchu masa a udrží maso šťavnaté . Drážky na dně pánve mají za cíl zmenšít styčný povrch mezi grilovaným masem a pánví. Pánev se před prvním použitím vypálí – pánev zčerná – a tím získá nepřilnavé vlastnosti. Extra silný ocelový materiál této pánve je vhodný pro intenzivní zdroje tepla, včetně indukce. Tato pánev bude v případě správné údržby a čištění součástí Vaší rodiny po celé desetiletí.
- Tloušťka stěny 2,5-3mm dle typu
- Průměr pánve 26cm
- Rychlé náhřátí pánve a perfektní rozvod tepla
- Rukojeť pánve je plochá nýtovaná, s otvorem pro zavěšení délka 55,5cm
- Typický design made in France
- Použitá ocel je ze 100% čistě přírodní ekologický materiál bez chemických přísad (PTFE a PFOA), bez jakýchkoliv negativních vlivů na připravované pokrmy
- Prakticky nezničitelná
- Odolná proti poškrábání, možnost použití kovových nástrojů
- Vhodná pro všechny typy vařičů včetně indukčních
- Určená pro pražení, smažení nebo grilování
- Čím tmavší barva pánve (zčernání) po používání vzniká, tím více se zlepšují nepřilnavostní vlastnosti pánve
- Pro její vlastnosti a praktickou nezničitelnost je velice oblíbená mezi profesionálními kuchaři.
- Tip: Před vlastním smažením je vhodné pánev nechat cca 2-3min.rozehřát, aby dostatečně naakumulovala teplo
- Údržba: většinou stačí vytřít olejem a vysušit ubrouskem. Při větším znečištění omýt horkou vodou, vysušit a natřít olejem. Pánev není určená pro mytí v myčce a používání chemických čistítících prostředků. Ocelovou pánev je po každém použití potřeba natřít tukem – na rez se nevztahuje záruka, jedná se o přirozenou vlastnost materiálu!!!. Případně vyskytlou rez je třeba mechanicky odstranit a poté znovu pánev s olejem nechat vypálit.
Zboží zařazeno v kategoriích