- Úvod
- VAŘENÍ, SMAŽENÍ
- Pánve
- OCELOVÉ PÁNVE
- BÍLÁ OCEL
- de Buyer, Pánev ocelová grilovací obdélná, Carbone
de Buyer, Pánev ocelová grilovací obdélná, Carbone
- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- de Buyer, Pánev ocelová grilovací obdélná, Carbonedo 24 hodin v e-shopu2 451,0 Kč2 025,6 Kč bez DPH
Kompletní specifikace
Grilovací pánev Carbone Profi obdélníková
Profesionální ocelová pánev francouzské firmy de Buyer je špičková ocelová pánev pro profesionální použití. Ocelová pánev je vyrobena z kvalitní oceli bez povrchové úpravy. Grilovací pánev je vhodná pro grilování masa a zeleniny. Ocel dosahuje při smažení vysoké teploty, která zabezpečí zatáhnutí povrchu masa a udrží maso šťavnaté . Drážky na dně pánve mají za cíl zmenšít styčný povrch mezi grilovaným masem a pánví. Pánev se před prvním použitím vypálí – pánev zčerná – a tím získá nepřilnavé vlastnosti. Extra silný ocelový materiál této pánve je vhodný pro intenzivní zdroje tepla, včetně indukce. Tato pánev bude v případě správné údržby a čištění součástí Vaší rodiny po celé desetiletí.
- Tloušťka stěny 2,5-3mm dle typu
- Rozměr: 38 x 26 cm, váha: 2,52 kg
- Rychlé náhřátí pánve a perfektní rozvod tepla
- Typický design made in France
- Použitá ocel je ze 100% čistě přírodní ekologický materiál bez chemických přísad (PTFE a PFOA), bez jakýchkoliv negativních vlivů na připravované pokrmy
- Prakticky nezničitelná
- Odolná proti poškrábání, možnost použití kovových nástrojů
- Vhodná pro všechny typy vařičů včetně indukčních
- Určená pro pražení, smažení nebo grilování
- Čím tmavší barva pánve (zčernání) po používání vzniká, tím více se zlepšují nepřilnavostní vlastnosti pánve
- Pro její vlastnosti a praktickou nezničitelnost je velice oblíbená mezi profesionálními kuchaři.
- Tip: Před vlastním smažením je vhodné pánev nechat cca 2-3min.rozehřát, aby dostatečně naakumulovala teplo
- Údržba: většinou stačí vytřít olejem a vysušit ubrouskem. Při větším znečištění omýt horkou vodou, vysušit a natřít olejem. Pánev není určená pro mytí v myčce a používání chemických čistítících prostředků. Ocelovou pánev je po každém použití potřeba natřít tukem – na rez se nevztahuje záruka, jedná se o přirozenou vlastnost materiálu!!!. Případně vyskytlou rez je třeba mechanicky odstranit a poté znovu pánev s olejem nechat vypálit.
Zboží zařazeno v kategoriích