Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 6 001,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
31.05.2017 Články
SOUS-VIDE VAŘENÍ ANEB VAŘÍME VE VAKUU
Technika SOUS-VIDE k nám přišla z kulinářské velmoci Francie. Ve světě je známá již spoustu let a Francouzi jí nazývají, malou revolucí v gastronomii.... číst celé
23.01.2017 Články
Jezme zdravější potraviny díky vakuování!
Lidé se již odpradávna snaží uchovat co nejdéle potraviny čerstvé a zdravé, bez ztráty vitamínů. Díky vakuování se nabízí další způsob, jak výrazně pr... číst celé
Zobrazit všechny články

 

center

 

 

 

  1. Úvod
  2. VAŘENÍ, SMAŽENÍ
  3. Pánve
  4. OCELOVÉ PÁNVE
  5. de Buyer Pánev WOK Carbone 35,5cm

de Buyer Pánev WOK Carbone 35,5cm

Pánev WOK Carbone plus Profesionální ocelová pánev WOK francouzského výrobce de Buyer. Ocelová pánev wok je ideální pro přirozené a zdravé vaření, kte... celý popis
Dostupnost
do 24 hodin v e-shopu
Běžná cena s DPH/ ks
1 470,0 Kč
Naše cena bez DPH/ ks:
1 086,8 Kč
1 315,0 Kč
ks
Číslo produktu:D-5114-35
Výrobce:de Buyer
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Pánev WOK Carbone plus

Profesionální ocelová pánev WOK francouzského výrobce de Buyer. Ocelová pánev wok je ideální pro přirozené a zdravé vaření, které vyžaduje malé množství tuku. Robustní kvalitní nástroj pro dokonalé smažení. Pánev ideálně rozvádí teplo, kdy díky vysoké povrchové teplotě pánve dochází k ideální karamelizaci jídla. Přírodní ekologický materiál bez chemických přísad při výrobě. Rukojeť je tvarována, typický tvar pro francouzské pánve. Pánev používáním získává nepřilnavé vlastnosti. Zapečený olej na povrchu vytváří postupným používáním dokonalou nepřilnavou vrstvu.

 

Technické parametry:

  • tloušťka stěny 1,5mm
  • hmotnost 1,45kg
  • průměr 35,5cm
  • výška pánve WOK 8,5cm
  • rukojeť pevně nýtovaná
  • dno pánve je oválné
  • vhodná pro všechny typy vařičů, v případě indukčního pouze speciálního zaobleného tvaru. Na tyto kulaté woky jsou speciální indukční vařiče, které kopírují tento wok, proto na běžné indukci nebude fungovat
  • Robustní materiál
  • Rychlé náhřátí pánve a perfektní rozvod tepla
  • Rukojeť pánve je plochá nýtovaná, s otvorem pro zavěšení
  • Typický design made in France
  • Použitá ocel je ze 100% čistě přírodní ekologický materiál bez chemických přísad (PTFE a PFOA), bez jakýchkoliv negativních vlivů na připravované pokrmy
  • Prakticky nezničitelná
  • Odolná proti poškrábání, možnost použití kovových nástrojů
  • Čím tmavší barva pánve (zčernání) po používání vzniká, tím více se zlepšují nepřilnavostní vlastnosti pánve.
  • Pro její vlastnosti a praktickou nezničitelnost je velice oblíbená mezi profesionálními kuchaři.
  • Tip: Před vlastním smažením je vhodné pánev nechat cca 2-3min.rozehřát, aby dostatečně naakumulovala teplo
  • Před prvním použitím: Před prvním použitím doporučujeme pánev přelít vroucí vodou a poté do sucha vytřít ubrouskem. Poté ideálně nalít do pánve olej a nechat 5-10min. zahřát. Následně olej vylejte a pánev vytřete ubrouskem.  Pánev je připravena pro použití.
  • Údržba: většinou stačí vytřít olejem a vysušit ubrouskem. Při větším znečištění omýt horkou vodou, vysušit a natřít olejem. Pánev není určená pro mytí v myčce a používání chemických čistítících prostředků. Ocelovou pánev je po každém použití potřeba natřít tukem – na rez se nevztahuje záruka, jedná se o přirozenou vlastnost materiálu!!!. Případně vyskytlou rez je třeba mechanicky odstranit a poté znovu pánev s olejem nechat vypálit.
  • Čištění: připečené zbytky odstranit škrabkou. Pro odstranění připečených zbytků nasypejte do pánve mořskou sůl, kterou při vysoké teplotě necháte cca do 1,5 min. zapéct. Sůl odstraní připečené zbytky a poté stačí pánev jednoduše vytřít a namazat olejem. Nepoužívejte odmašťovací čistící prostředky, zničíte si nepřilnavou vrstvu pánve.

Novinky z našeho blogu

SOUS-VIDE VAŘENÍ ANEB VAŘÍME VE VAKUU
31.05.2017 Články
SOUS-VIDE VAŘENÍ ANEB VAŘÍME VE VAKUU
Technika SOUS-VIDE k nám přišla z kulinářské velmoci Francie. Ve světě je známá již spoustu let a Francouzi jí nazývají, malou revolucí v gastronomii.... číst celé
Jezme zdravější potraviny díky vakuování!
23.01.2017 Články
Jezme zdravější potraviny díky vakuování!
Lidé se již odpradávna snaží uchovat co nejdéle potraviny čerstvé a zdravé, bez ztráty vitamínů. Díky vakuování se nabízí další způsob, jak výrazně pr... číst celé
Jak se stát profíkem v přípravě masa?
18.11.2016 Články
Jak se stát profíkem v přípravě masa?
Víte k čemu slouží nová kuchyňská vymoženost TENDERIZÉR? číst celé
Průvodce při výběru pánví
17.11.2016 Poradna
Průvodce při výběru pánví
Tato otázka už se začíná na internetu řadit mezi filozofické? Která pánev je teda ta správná? Níže se pokusíme shrnout jednotlivé vlastnosti různých t... číst celé
Přihlašte se k odběru novinek
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
2019 © Papiton.cz | Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.