Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Úvod » VAŘENÍ, SMAŽENÍ » Pánve » OCELOVÉ PÁNVE » de Buyer Pánev WOK Carbone 35,5cm


        

de Buyer Pánev WOK Carbone 35,5cm

akce

skladem

 

Dostupnost: do 24 hodin v e-shopu
Číslo produktu: D-5114-35
Výrobce: de Buyer
Běžná cena za ks 1 470,0 Kč (58,2 EUR)
Naše cena za ks bez DPH: 1 086,8 Kč (43,0 EUR)
Naše cena za ks s DPH (21 %):
1 315,0 Kč (52,1 EUR)
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

Kompletní specifikace

Pánev WOK Carbone plus

Profesionální ocelová pánev WOK francouzského výrobce de Buyer. Ocelová pánev wok je ideální pro přirozené a zdravé vaření, které vyžaduje malé množství tuku. Robustní kvalitní nástroj pro dokonalé smažení. Pánev ideálně rozvádí teplo, kdy díky vysoké povrchové teplotě pánve dochází k ideální karamelizaci jídla. Přírodní ekologický materiál bez chemických přísad při výrobě. Rukojeť je tvarována, typický tvar pro francouzské pánve. Pánev používáním získává nepřilnavé vlastnosti. Zapečený olej na povrchu vytváří postupným používáním dokonalou nepřilnavou vrstvu.

 

Technické parametry:

  • tloušťka stěny 1,5mm
  • hmotnost 1,45kg
  • průměr 35,5cm
  • výška pánve WOK 8,5cm
  • rukojeť pevně nýtovaná
  • dno pánve je oválné
  • vhodná pro všechny typy vařičů, v případě indukčního pouze speciálního zaobleného tvaru. Na tyto kulaté woky jsou speciální indukční vařiče, které kopírují tento wok, proto na běžné indukci nebude fungovat
  • Robustní materiál
  • Rychlé náhřátí pánve a perfektní rozvod tepla
  • Rukojeť pánve je plochá nýtovaná, s otvorem pro zavěšení
  • Typický design made in France
  • Použitá ocel je ze 100% čistě přírodní ekologický materiál bez chemických přísad (PTFE a PFOA), bez jakýchkoliv negativních vlivů na připravované pokrmy
  • Prakticky nezničitelná
  • Odolná proti poškrábání, možnost použití kovových nástrojů
  • Čím tmavší barva pánve (zčernání) po používání vzniká, tím více se zlepšují nepřilnavostní vlastnosti pánve.
  • Pro její vlastnosti a praktickou nezničitelnost je velice oblíbená mezi profesionálními kuchaři.
  • Tip: Před vlastním smažením je vhodné pánev nechat cca 2-3min.rozehřát, aby dostatečně naakumulovala teplo
  • Před prvním použitím: Před prvním použitím doporučujeme pánev přelít vroucí vodou a poté do sucha vytřít ubrouskem. Poté ideálně nalít do pánve olej a nechat 5-10min. zahřát. Následně olej vylejte a pánev vytřete ubrouskem.  Pánev je připravena pro použití.
  • Údržba: většinou stačí vytřít olejem a vysušit ubrouskem. Při větším znečištění omýt horkou vodou, vysušit a natřít olejem. Pánev není určená pro mytí v myčce a používání chemických čistítících prostředků. Ocelovou pánev je po každém použití potřeba natřít tukem – na rez se nevztahuje záruka, jedná se o přirozenou vlastnost materiálu!!!. Případně vyskytlou rez je třeba mechanicky odstranit a poté znovu pánev s olejem nechat vypálit.
  • Čištění: připečené zbytky odstranit škrabkou. Pro odstranění připečených zbytků nasypejte do pánve mořskou sůl, kterou při vysoké teplotě necháte cca do 1,5 min. zapéct. Sůl odstraní připečené zbytky a poté stačí pánev jednoduše vytřít a namazat olejem. Nepoužívejte odmašťovací čistící prostředky, zničíte si nepřilnavou vrstvu pánve.

Komentáře

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: Opište text z obrázku: *
captcha