- Úvod
- VAŘENÍ, SMAŽENÍ
- Pánve
- OCELOVÉ PÁNVE
- BÍLÁ OCEL
- De Buyer, Pánev ocelová pr. 32 cm, Carbone
De Buyer, Pánev ocelová pr. 32 cm, Carbone
- Akce
- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- De Buyer, Pánev ocelová pr. 32 cm, Carbonedo 24 hodin v e-shopu1 349,0 Kč1 114,9 Kč bez DPH
Kompletní specifikace
de Buyer, Ocelová pánev profesionální, řada Carbone Plus
Ocelová pánev francouzské firmy de Buyer je špičková ocelová pánev pro profesionální použití. Ocelová pánev je vyrobena z kvalitní oceli bez povrchové úpravy. Pánev se před prvním použitím vypálí – pánev zčerná – a tím získá nepřilnavé vlastnosti. Extra silný ocelový materiál této pánve je vhodný pro intenzivní zdroje tepla, včetně indukce. Tato pánev bude v případě správné údržby a čištění součástí Vaší rodiny po celé desetiletí.
- Tloušťka stěny 2,5-3mm dle typu
- Průměr pánve 32cm, vnitřní průměr 23,5cm
- Výška pánve 4,2cm
- Robustní materiál
- Rychlé náhřátí pánve a perfektní rozvod tepla
- Rukojeť pánve je plochá nýtovaná, s otvorem pro zavěšení délka 36,8cm
- Druhé madlo pro lepší manipulaci
- Typický design made in France
- Použitá ocel je ze 100% čistě přírodní ekologický materiál bez chemických přísad (PTFE a PFOA), bez jakýchkoliv negativních vlivů na připravované pokrmy
- Prakticky nezničitelná
- Odolná proti poškrábání, možnost použití kovových nástrojů
- Vhodná pro všechny typy vařičů včetně indukčních
- univerzální pánev vhodná pro pražení, smažení nebo grilování
- Čím tmavší barva pánve (zčernání) po používání vzniká, tím více se zlepšují nepřilnavostní vlastnosti pánve.
- Pro její vlastnosti a praktickou nezničitelnost je velice oblíbená mezi profesionálními kuchaři.
- Tip: Před vlastním smažením je vhodné pánev nechat cca 2-3min.rozehřát, aby dostatečně naakumulovala teplo
- Před prvním použitím: Před prvním použitím doporučujeme pánev přelít vroucí vodou a poté do sucha vytřít ubrouskem. Poté ideálně nalít do pánve olej a nechat 5-10min. zahřát. Následně olej vylejte a pánev vytřete ubrouskem. Pánev je připravena pro použití.
- Údržba: většinou stačí vytřít olejem a vysušit ubrouskem. Při větším znečištění omýt horkou vodou, vysušit a natřít olejem. Pánev není určená pro mytí v myčce a používání chemických čistítících prostředků. Ocelovou pánev je po každém použití potřeba natřít tukem – na rez se nevztahuje záruka, jedná se o přirozenou vlastnost materiálu!!!. Případně vyskytlou rez je třeba mechanicky odstranit a poté znovu pánev s olejem nechat vypálit.
- Čištění: připečené zbytky odstranit škrabkou. Pro odstranění připečených zbytků nasypejte do pánve mořskou sůl, kterou při vysoké teplotě necháte cca do 1,5 min. zapéct. Sůl odstraní připečené zbytky a poté stačí pánev jednoduše vytřít a namazat olejem. Nepoužívejte odmašťovací čistící prostředky, zničíte si nepřilnavou vrstvu pánve.
Zboží zařazeno v kategoriích