Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

 

center

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. VAŘENÍ, SMAŽENÍ
  3. Pánve
  4. OCELOVÉ PÁNVE
  5. BÍLÁ OCEL
  6. De Buyer, Pánev ocelová pr. 24 cm s nerezovou rukojetí, Carbone Plus

De Buyer, Pánev ocelová pr. 24 cm s nerezovou rukojetí, Carbone Plus

de Buyer, Ocelová pánev profesionální, řada Carbone Plus Profesionální ocelová pánev francouzské firmy de Buyer je špičková ocelová pánev pro profesio... celý popis
Dostupnost
do 24 hodin v e-shopu
1 097,0 Kč
906,6 Kč
Naše cena bez DPH/ ks:
ks
Číslo produktu:D-5130-24
Hlídat cenu / dostupnost
  • Kompletní specifikace
  • Komentáře 0
  • De Buyer, Pánev ocelová pr. 24 cm s  nerezovou rukojetí, Carbone Plus
    De Buyer, Pánev ocelová pr. 24 cm s nerezovou rukojetí, Carbone Plus
    do 24 hodin v e-shopu
    1 097,0 Kč
    906,6 Kč bez DPH
  • ks
Kompletní specifikace

de Buyer, Ocelová pánev profesionální, řada Carbone Plus

Profesionální ocelová pánev francouzské firmy de Buyer je špičková ocelová pánev pro profesionální použití. Ocelová pánev je vyrobena z kvalitní oceli bez povrchové úpravy. Pánev se před prvním použitím vypálí – pánev zčerná – a tím získá nepřilnavé vlastnosti. Extra silný ocelový materiál této pánve je vhodný pro intenzivní zdroje tepla, včetně indukce. Tato pánev bude v případě správné údržby a čištění součástí Vaší rodiny po celé desetiletí.

  • Tloušťka stěny 2,5-3mm dle typu
  • Průměr pánve 24cm
  • Rychlé náhřátí pánve a perfektní rozvod tepla
  • Rukojeť pánve je nýtovaná a ergonomicky špičková.
  • Typický design made in France
  • Dostatečně dlouhá rukojeť s otvorem pro zavěšení
  • Použitá ocel je ze 100% čistě přírodní ekologický materiál bez chemických přísad (PTFE a PFOA), bez jakýchkoliv negativních vlivů na připravované pokrmy
  • Prakticky nezničitelná
  • Odolná proti poškrábání, možnost použití kovových nástrojů
  • Vhodná pro všechny typy vařičů včetně indukčních
  • Určená pro pražení, smažení nebo grilování
  • Čím tmavší barva pánve (zčernání) po používání vzniká, tím více se zlepšují nepřilnavostní vlastnosti pánve
  • Pro její vlastnosti a praktickou nezničitelnost je velice oblíbená mezi profesionálními kuchaři.
  • Tip: Před vlastním smažením je vhodné pánev nechat cca 2-3min.rozehřát, aby dostatečně naakumulovala teplo
  • Údržba: většinou stačí vytřít olejem a vysušit ubrouskem. Při větším znečištění omýt horkou vodou, vysušit a natřít olejem. Pánev není určená pro mytí v myčce a používání chemických čistítících prostředků. Ocelovou pánev je po každém použití potřeba natřít tukem – na rez se nevztahuje záruka, jedná se o přirozenou vlastnost materiálu!!!. Případně vyskytlou rez je třeba mechanicky odstranit a poté znovu pánev s olejem nechat vypálit.
Přihlašte se k odběru novinek
Můžete se kdykoli odhlásit.

Ověřený a spolehlivý obchod

Kontakt
Logo
(Po-So 8:30 - 19:00 hod)
2019 © Papiton.cz | Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz