- Úvod
- VAŘENÍ, SMAŽENÍ
- Pánve
- OCELOVÉ PÁNVE
- BÍLÁ OCEL
- De Buyer, Pánev ocelová pr. 20cm, Carbone
De Buyer, Pánev ocelová pr. 20cm, Carbone
- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- De Buyer, Pánev ocelová pr. 20cm, Carbonedo 24 hodin v e-shopu790,0 Kč652,9 Kč bez DPH
Kompletní specifikace
de Buyer, Ocelová pánev profesionální, řada Carbone Plus
Ocelová pánev francouzské firmy de Buyer je špičková ocelová pánev pro profesionální použití. Ocelová pánev je vyrobena z kvalitní oceli bez povrchové úpravy. Pánev se před prvním použitím vypálí – pánev zčerná – a tím získá nepřilnavé vlastnosti. Extra silný ocelový materiál této pánve je vhodný pro intenzivní zdroje tepla, včetně indukce. Tato pánev bude v případě správné údržby a čištění součástí Vaší rodiny po celé desetiletí.
- Tloušťka stěny 2,5-3mm dle typu
- Průměr pánve 20cm, vnitřní průměr 13,5cm
- Výška pánve 3,2cm
- Rychlé náhřátí pánve a perfektní rozvod tepla
- Rukojeť pánve je plochá nýtovaná, s otvorem pro zavěšení délka 36,8cm
- Typický design made in France
- Použitá ocel je ze 100% čistě přírodní ekologický materiál bez chemických přísad (PTFE a PFOA), bez jakýchkoliv negativních vlivů na připravované pokrmy
- Prakticky nezničitelná
- Odolná proti poškrábání, možnost použití kovových nástrojů
- Vhodná pro všechny typy vařičů včetně indukčních
- Určená pro pražení, smažení nebo grilování
- Čím tmavší barva pánve (zčernání) po používání vzniká, tím více se zlepšují nepřilnavostní vlastnosti pánve
- Pro její vlastnosti a praktickou nezničitelnost je velice oblíbená mezi profesionálními kuchaři.
- Tip: Před vlastním smažením je vhodné pánev nechat cca 2-3min.rozehřát, aby dostatečně naakumulovala teplo
- Údržba: většinou stačí vytřít olejem a vysušit ubrouskem. Při větším znečištění omýt horkou vodou, vysušit a natřít olejem. Pánev není určená pro mytí v myčce a používání chemických čistítících prostředků. Ocelovou pánev je po každém použití potřeba natřít tukem – na rez se nevztahuje záruka, jedná se o přirozenou vlastnost materiálu!!!. Případně vyskytlou rez je třeba mechanicky odstranit a poté znovu pánev s olejem nechat vypálit.
Zboží zařazeno v kategoriích