Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 6 001,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
31.05.2017 Články
SOUS-VIDE VAŘENÍ ANEB VAŘÍME VE VAKUU
Technika SOUS-VIDE k nám přišla z kulinářské velmoci Francie. Ve světě je známá již spoustu let a Francouzi jí nazývají, malou revolucí v gastronomii.... číst celé
23.01.2017 Články
Jezme zdravější potraviny díky vakuování!
Lidé se již odpradávna snaží uchovat co nejdéle potraviny čerstvé a zdravé, bez ztráty vitamínů. Díky vakuování se nabízí další způsob, jak výrazně pr... číst celé
Zobrazit všechny články

 

Vážení zákazníci,

v termínu od 19.7.-26.7. probíhá na našem eshopu inventura.
Vaše objednávky budou přijímány,
ale k jejich vyřízení dojde v termínu od 29.7.

Děkujeme za pochopení

tým Papiton.cz

 

 

 

center

 

 

 

  1. Úvod
  2. BLOG
  3. Články
  4. Jak se stát profíkem v přípravě masa?
18.11.2016

Jak se stát profíkem v přípravě masa?

Ono s tou novotou to nebude tak žhavé, neboť tento strojek nechyběl v kuchyních našich babiček. Strojky fungují tak, že naruší strukturu masových vláken umožňují zachovat křehkost a šťavnatost připraveného masitého pokrmu. Časová a energetická úspora je pak při vaření s tenderizérem jen další přidanou hodnotou:-) Nemusíte maso nařezávat a řešit zkroucení na pánvi při smažení. Pokud ho máte již nakořeněno, dostane se aroma rovnoměrně tam kde má.

Elektrický profi tenderizér do větších kuchyní najdete v akční ceně zde. A pokud hledáte něco menšího pro domácí užití, najdete to tady.

Líbil se článek? Sdílejte ho s přáteli
Přihlašte se k odběru novinek
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
2019 © Papiton.cz | Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.