Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

 

center

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. BLOG
  3. Články
  4. Jak se stát profíkem v přípravě masa?
18.11.2016
Články

Jak se stát profíkem v přípravě masa?

Ono s tou novotou to nebude tak žhavé, neboť tento strojek nechyběl v kuchyních našich babiček. Strojky fungují tak, že naruší strukturu masových vláken umožňují zachovat křehkost a šťavnatost připraveného masitého pokrmu. Časová a energetická úspora je pak při vaření s tenderizérem jen další přidanou hodnotou:-) Nemusíte maso nařezávat a řešit zkroucení na pánvi při smažení. Pokud ho máte již nakořeněno, dostane se aroma rovnoměrně tam kde má.

Elektrický profi tenderizér do větších kuchyní najdete v akční ceně zde. A pokud hledáte něco menšího pro domácí užití, najdete to tady.

Líbil se článek? Sdílejte ho s přáteli
Přihlašte se k odběru novinek
Můžete se kdykoli odhlásit.

Ověřený a spolehlivý obchod

Kontakt
Logo
(Po-So 8:30 - 19:00 hod)
2019 © Papiton.cz | Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz