Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

 

center

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. PEČENÍ A CUKROVINKY
  3. Zmrzlina
  4. Porcovačky na zmrzlinu
  5. Tomgast, Porcovačka 19 cm nejen na zmrzlinu

Tomgast, Porcovačka 19 cm nejen na zmrzlinu

Porcovačka plastové délka cca 19 cm, průměr kopečku cca 5,5 cmVhodná nejen na zmrzlinu, ale také na rýži, šťouchané brambory apod. Materiál PP.   Rece... celý popis
Dostupnost
do 24 hodin v e-shopu
47,0 Kč
38,8 Kč
Naše cena bez DPH/ ks:
ks
Číslo produktu:APD-20
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Porcovačka plastové 

délka cca 19 cm, průměr kopečku cca 5,5 cm

Vhodná nejen na zmrzlinu, ale také na rýži, šťouchané brambory apod.

Materiál PP.

 

Recept na výbornou vanilkovou zmrzlinu z kozího mléka.

Zdroj: Chov dojných koz, Jerry Bellanger,Sara Thomson Bredesenová - knížku vřele doporučuji. Je praktická a najdete v ní i spoustu jiných užitečných receptů na výrobu zdravých a chutných produktů z kozího mléka.

2 vejce

1/2 šálku práškového cukru

vanilka

8/8 hrnku mléka

8/8 hrnku husté smetany

Ušlehejte dva žloutky, cukr a trochu vanilky.

Mezi tím uveďte mléko do varu. Za stálého míchání ho nalijte do cukru se žloutky.Co nejvíce vychlaďte.

Ušlehejte z bílků tuihý sníh.

Lehce do něj vmíchejte smetanu.

Vmíchejte sníh se smentanou do vychladlé směsi mléka se žloutky a cukrem.Dobře ušlehejte.Nalejte do strojku na zmrzlinu nebo mrazte tak dlouho, dokud směs nebude vypadat jako rozbředlý sníh,Znovu šlehejte a mrazte.Když našlehaná směs zmrzne, dejte jí do chladničky na 30 min., aby mírně změkla.

 

Nechte si chutnat:-)

Přihlašte se k odběru novinek
Můžete se kdykoli odhlásit.

Ověřený a spolehlivý obchod

Kontakt
Logo
(Po-So 8:30 - 19:00 hod)
2019 © Papiton.cz | Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz