- Úvod
- PEČENÍ A CUKROVINKY
- Kayser, Šlehačková láhev 0,5 l l Symphonie
Kayser, Šlehačková láhev 0,5 l l Symphonie
- Akce
- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- Související zboží1
- Kayser, Šlehačková láhev 0,5 l l Symphoniedo 24 hodin v e-shopu1 978,0 Kč1 634,7 Kč bez DPH
Jedinečný šlehačkovač SYMphonie 0,5l - šlehačka v něm vydrží v ledničce až 10 dní čerstvá a bez pachu
Otevřete bránu do nového světa požitků za pomoci Kayser SYMphonie a kouzlete omáčky, dezerty, šlehačky a krémy. Šlehačkovač Kayser SYMphonie je nepostradatelnou součástí pro přípravu pokrmů moderní, lehké kuchyně a svým vysoce kvalitním provedením spojuje možnosti profesionální kulinární praxe s požadavky ve Vaší domácnosti. Tělo láhve je vyrobeno z vysoce kvalitní oceli, hlavice z pevné zápustkově kované slitiny hliníku se speciální úpravou povrchu.
Láhev na šlehačku Kayser tak přináší profesionální kvalitu ve velikosti vhodné pro domácnost i do Vaší kuchyně. Jednoduchá obsluha láhve na šlehačku KAYSER SYMphonie Vám zaručuje příjemnou přípravu a dlouhou životnost pokrmů ve Vaší ledničce.
Protože láhev není z nejlevnějších a při porouchané součástce byste museli kupovat novou, nabízíme exkluzivně i náhradní díly, zde se podívejte na schéma náhradních dílů (náhradní díly objednávejte prosím telefonicky, případně emailem):
Láhev na šlehačku značky Kayser je profesionální výrobník šlehačky na šlehačkové bombičky.
Objem láhve na šlehačku je 0,5 l
Bombičky nejsou součástí balení.
S naší kvalitní šlehačkovou láhví můžete vykouzlít za pár chvil i tyto dobroty
Domácí vaječný likér
4 čerstvé žloutky
50g moučkového cukru (extra jemný)
200 ml kvalitní smetany ke slehání (min. 33%)
50-60 ml rumu tuzemáku
špetka muškátového oříšku
Ve vodní lázni vyšleháme žloutky a cukr do husté a světlé pěny. Krátce zašleháme smetanu a rum. Směs vlijeme do vychlzeného šlehače, uzavřeme. Po vypuštění bombičky protřepeme a dáme vychladit do lednice. Podáváme v neších skleničkách ozdobené muškátovým oříškem.
Ďábelská vejce dvou barev
6 vajec, uvařených natvrdo
2× 250 g lučiny
2× 250 ml kvalitní smetany ke šlehání (min. 33%)
sůl a pepř podle chuti
NA BYLINKOVOU PĚNUhrst bylinek (petrželky či bazalky)dijonská hořčice (nemusí být)NA PAPRIKOVOU PĚNU2 lžičky červené paprikypár kapek tabasca či špetka chilliBylinky rozmixujeme s lučinou a trochou smetany. Dochutímehořčicí, solí a pepřem a protřeme přes jemné síto. Vmíchámezbylou smetanu a vlijeme do šlehačkové láhve. Paprikovoupěnu připravíme promícháním lučiny s paprikou, tabascemnebo chilli. Vmícháme zbylou smetanu a dochutíme solí apepřem. Pěny vlijeme do šlehačkových láhví, pevně uzavřemea po vypuštění bombičky protřepeme a dáme chladit do lednice.Nastříkáme na rozpůlená vejce a dozdobíme.
Cheesecake s malinami do skla
250 g sušenek (např. Lotus)
80 g másla, rozpuštěného
100 g termizovaného sýra
300 g mascarpone
200 ml kvalitní smetany ke šlehání (min. 30%)
1 lžíce moučkového cukru
300 g mražených malin
80 g malinové marmelády
čerstvé maliny na ozdobu
Rozdrcené sušenky smícháme s máslem. Dáme chladit. Sýrprošleháme s mascarpone, smetanou a lžící cukru. Přes sítovlijeme do šlehače, uzavřeme a vypustíme bombičku. Nechámechladit alespoň 15 minut. Marmeládu s polovinou malinzahřejeme a mícháme do zhoustnutí. Přidáme zbylé malinya odstavíme. Do skleniček upěchujeme sušenky, na něnastříkáme hmotu ze šlehače a tu přelijeme zchladlouomáčkou. Ozdobíme čerstvými malinami.Něco navíc: Dospělým můžeme ke krému přilít skleničkubaileys nebo vaječného likéru.