Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

 

center

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. PEČENÍ A CUKROVINKY
  3. Kayser, Šlehačková láhev 0,5 l l Symphonie

Kayser, Šlehačková láhev 0,5 l l Symphonie

Jedinečný šlehačkovač SYMphonie 0,5l - šlehačka v něm vydrží v ledničce až 10 dní čerstvá a bez pachu Otevřete bránu do nového světa požitků za pomoc... celý popis
Dostupnost
do 24 hodin v e-shopu
1 978,0 Kč
1 634,7 Kč
Naše cena bez DPH/ ks:
ks
Číslo produktu:BS-4600
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Jedinečný šlehačkovač SYMphonie 0,5l - šlehačka v něm vydrží v ledničce až 10 dní čerstvá a bez pachu

Otevřete bránu do nového světa požitků za pomoci Kayser SYMphonie a kouzlete omáčky, dezerty, šlehačky a krémy. Šlehačkovač Kayser SYMphonie je nepostradatelnou součástí pro přípravu pokrmů moderní, lehké kuchyně a svým vysoce kvalitním provedením spojuje možnosti profesionální kulinární praxe s požadavky ve Vaší domácnosti. Tělo láhve je vyrobeno z vysoce kvalitní oceli, hlavice z pevné zápustkově kované slitiny hliníku se speciální úpravou povrchu.

Láhev na šlehačku Kayser tak přináší profesionální kvalitu ve velikosti vhodné pro domácnost i do Vaší kuchyně. Jednoduchá obsluha láhve na šlehačku KAYSER SYMphonie Vám zaručuje příjemnou přípravu a dlouhou životnost pokrmů ve Vaší ledničce.

Protože láhev není z nejlevnějších a při porouchané součástce byste museli kupovat novou, nabízíme exkluzivně i náhradní díly, zde se podívejte na schéma náhradních dílů (náhradní díly objednávejte prosím telefonicky, případně emailem):

 width=

Láhev na šlehačku značky Kayser je profesionální výrobník šlehačky na šlehačkové bombičky.

Objem láhve na šlehačku je 0,5 l

Bombičky nejsou součástí balení.

 

S naší kvalitní šlehačkovou láhví můžete vykouzlít za pár chvil i tyto dobrotySmile


Domácí vaječný likér
4 čerstvé žloutky
50g moučkového cukru (extra jemný)
200 ml kvalitní smetany ke slehání (min. 33%)
50-60 ml rumu tuzemáku
špetka muškátového oříšku

Ve vodní lázni vyšleháme žloutky a cukr do husté a světlé pěny. Krátce zašleháme smetanu a rum. Směs vlijeme do vychlzeného šlehače, uzavřeme. Po vypuštění bombičky protřepeme a dáme vychladit do lednice. Podáváme v neších skleničkách ozdobené muškátovým oříškem.

 width=

 

Ďábelská vejce dvou barev
6 vajec, uvařených natvrdo
2× 250 g lučiny
2× 250 ml kvalitní smetany ke šlehání (min. 33%)
sůl a pepř podle chuti
NA BYLINKOVOU PĚNUhrst bylinek (petrželky či bazalky)dijonská hořčice (nemusí být)NA PAPRIKOVOU PĚNU2 lžičky červené paprikypár kapek tabasca či špetka chilliBylinky rozmixujeme s lučinou a trochou smetany. Dochutímehořčicí, solí a pepřem a protřeme přes jemné síto. Vmíchámezbylou smetanu a vlijeme do šlehačkové láhve. Paprikovoupěnu připravíme promícháním lučiny s paprikou, tabascemnebo chilli. Vmícháme zbylou smetanu a dochutíme solí apepřem. Pěny vlijeme do šlehačkových láhví, pevně uzavřemea po vypuštění bombičky protřepeme a dáme chladit do lednice.Nastříkáme na rozpůlená vejce a dozdobíme.




Cheesecake s malinami do skla

250 g sušenek (např. Lotus)
80 g másla, rozpuštěného
100 g termizovaného sýra
300 g mascarpone
200 ml kvalitní smetany ke šlehání (min. 30%)
1 lžíce moučkového cukru
300 g mražených malin
80 g malinové marmelády
čerstvé maliny na ozdobu

Rozdrcené sušenky smícháme s máslem. Dáme chladit. Sýrprošleháme s mascarpone, smetanou a lžící cukru. Přes sítovlijeme do šlehače, uzavřeme a vypustíme bombičku. Nechámechladit alespoň 15 minut. Marmeládu s polovinou malinzahřejeme a mícháme do zhoustnutí. Přidáme zbylé malinya odstavíme. Do skleniček upěchujeme sušenky, na něnastříkáme hmotu ze šlehače a tu přelijeme zchladlouomáčkou. Ozdobíme čerstvými malinami.Něco navíc: Dospělým můžeme ke krému přilít skleničkubaileys nebo vaječného likéru.

 

Zboží zařazeno v kategoriích
Přihlašte se k odběru novinek
Můžete se kdykoli odhlásit.

Ověřený a spolehlivý obchod

Kontakt
Logo
(Po-So 8:30 - 19:00 hod)
2019 © Papiton.cz | Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz