Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 6 001,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
31.05.2017 Články
SOUS-VIDE VAŘENÍ ANEB VAŘÍME VE VAKUU
Technika SOUS-VIDE k nám přišla z kulinářské velmoci Francie. Ve světě je známá již spoustu let a Francouzi jí nazývají, malou revolucí v gastronomii.... číst celé
23.01.2017 Články
Jezme zdravější potraviny díky vakuování!
Lidé se již odpradávna snaží uchovat co nejdéle potraviny čerstvé a zdravé, bez ztráty vitamínů. Díky vakuování se nabízí další způsob, jak výrazně pr... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. ŘEZNICKÉ POTŘEBY
  3. MAXIMA l Vakuová balička Maxivac 200

MAXIMA l Vakuová balička Maxivac 200

  • Akce
  • TOP produkt
  • Doprava ZDARMA

Profesionální vakuovací systém Maxivac 200 Vakuová balička Maxivac 200 je komfortní balící přístroj, skvělý pro vakuování potravin ve Vaší kuchyni.... celý popis
Dostupnost
do 24 hodin v e-shopu
Běžná cena
34 500,0 Kč
Cena bez DPH
22 726,4 Kč
27 499,0 Kč
ks
Číslo produktu:PS-MV200
Výrobce:Maxima
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Profesionální vakuovací systém Maxivac 200

Vakuová balička Maxivac 200 je komfortní balící přístroj, skvělý pro vakuování potravin ve Vaší kuchyni. Vakuové balení zajišťuje dokonalou hygienu skladování potravin. Prodlužuje dobu použitelnosti a uchovává chuť a vůni vakuovaných potravin. Vakuovací přístroje se hodí nejen pro čerstvé potraviny jako je zelenina nebo pečivo, jsou také vhodné pro skladování kvalitní kávy nebo marinovaného masa. Princip vakuování spočívá v dokonalém odsání přebytečného vzduchu, čímž se výrazně zpomalí oxidace potravin a ty si tak déle uchovají nutriční hodnoty, chuť a výrazně se zvýší doba možného skladování.

Vakuovací balička s digitálním ovládáním, lze nastavit teplotu svařování, délku svařování a délku vakuování. Přístroj vhodný pro menší potravinářské provozy a restaurace s menšími požadavky na rychlost vakuování.

Orientační prodloužení doby trvanlivosti potravin:Tepelně neopracované potraviny v chladu +4°C až 3 týdny. Tepelně opracované potraviny v chladu +4°C až 5 týdnů. Veškeré potraviny při teplotě -18°C až 1 rok.

Technické parametry Vakuové baličky potravin:

  • plně automatický režim vakuování. Jednoduché nastavení parametrů.
  • malý stolní model s pěkným zpracováním
  • nerezové provedení těla a dna, víko z polykarbonátu. Jednoduché čištění.
  • digitální ovládání vakuování
  • hmotnost baličky 44kg
  • vnitřní rozměry v cm: 37 x 28 x 5cm
  • + 4cm výška vypouklého skla
  • maximální rozměr sáčku: 25x40cm
  • vnější  rozměr v cm: 48 x 33 x 32 cm
  • digitální nastavení doby vakuování
  • digitální nastavení doby sváření
  • digitální nastavení teploty sváření
  • hlavní vypínač, tlakoměr
  • vlastní jistič C6
  • pojistka otevření víka
  • automatické otevírání víka
  • výkon vakuové pumpy: 10 m3/h
  • svařovací lišta 26 x 0,8 cm
  • možnost vylisování data a textu na svár sáčku
  • příkon/napětí: 0.37kW /230V/50Hz

 width=

Příslušenství vakuové baličky potravin:

  • olej 350ml
  • olejnička
  • náhradní těsnění komory
  • náhradní silikonový pásek na tavící lištu
  • sada silikonových číslic a písmen
  • návod k použití v českém jazyce

Toto zboží je přepravováno paletovou přepravou, platba se hradí předem, pokud není domluveno jinak.

Novinky z našeho blogu

SOUS-VIDE VAŘENÍ ANEB VAŘÍME VE VAKUU
31.05.2017 Články
SOUS-VIDE VAŘENÍ ANEB VAŘÍME VE VAKUU
Technika SOUS-VIDE k nám přišla z kulinářské velmoci Francie. Ve světě je známá již spoustu let a Francouzi jí nazývají, malou revolucí v gastronomii.... číst celé
Jezme zdravější potraviny díky vakuování!
23.01.2017 Články
Jezme zdravější potraviny díky vakuování!
Lidé se již odpradávna snaží uchovat co nejdéle potraviny čerstvé a zdravé, bez ztráty vitamínů. Díky vakuování se nabízí další způsob, jak výrazně pr... číst celé
Jak se stát profíkem v přípravě masa?
18.11.2016 Články
Jak se stát profíkem v přípravě masa?
Víte k čemu slouží nová kuchyňská vymoženost TENDERIZÉR? číst celé
Průvodce při výběru pánví
17.11.2016 Poradna
Průvodce při výběru pánví
Tato otázka už se začíná na internetu řadit mezi filozofické? Která pánev je teda ta správná? Níže se pokusíme shrnout jednotlivé vlastnosti různých t... číst celé
Přihlašte se k odběru novinek
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
2019 © Papiton.cz | Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.