Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 6 001,00 Kč a máte dopravu ZDARMA

 

center

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. VAŘENÍ, SMAŽENÍ
  3. Hrnce
  4. SPECIÁLNÍ HRNCE
  5. de Buyer, Dvouplášťový hrnec na mléko na indukci, nerezový

de Buyer, Dvouplášťový hrnec na mléko na indukci, nerezový

Dvouplášťový hrnec, který ve Vaší kuchyni prostě nesmí chybět. Ideální na svaření domácího mléka.Průměr hrnce 16 cm. Výška 12,5 cm. Objem 1,5l. Nerezo... celý popis
Dostupnost
do 24 hodin v e-shopu
1 440,0 Kč
1 190,1 Kč
Naše cena bez DPH/ ks:
ks
Číslo produktu:D-3437-16
Hlídat cenu / dostupnost
  • Kompletní specifikace
  • Komentáře 0
  • de Buyer, Dvouplášťový hrnec na mléko na indukci, nerezový
    de Buyer, Dvouplášťový hrnec na mléko na indukci, nerezový
    do 24 hodin v e-shopu
    1 440,0 Kč
    1 190,1 Kč bez DPH
  • ks
Kompletní specifikace

Dvouplášťový hrnec, který ve Vaší kuchyni prostě nesmí chybět. Ideální na svaření domácího mléka.
Průměr hrnce 16 cm. Výška 12,5 cm. Objem 1,5l.
Nerezové provedení. Plastová rukojeť - úchyt opatřený prostikluzovým madlem. Ergonomické držadlo.
Hrnec je opatřený vnitřním cejchováním toznamená, že z vnitřní strany jsou rysky, které nám pomáhají odhadnout objem.

Vhodné použití - do vnitřní dutiny nalijeme vodu a tím získáme praktickou vodní lázeň. Vhodné zejména k topení čokolády, vaření mléka. Zkrátka k přípravě k připálení choulostivých surovin.

Praktické je také, že tento hrnec je vhodný k použití i na indukční sporáky.

Výrobce de Buyer - Francie.

 

Postup na výrobu domácího přepuštěného másla podle našich babiček - GHI

Přepuštěné máslo znaly už naše babičky a s oblibou jej používaly v kuchyni. Kostku másla - nejlépe domácího (250g, ale i více, pak je čas, který věnujete přípravě o něco delší)rozpustíte na ohni a jakmile začne probublávat, ztlumte intenzitu žáru na minimum. Doporučujeme hrnec se silnějším dnem - dvouplášťový. Takto nechte probublávat 30-40 min.Pokud máte másla více, přizpůsobte tomu i čas vaření. Na dně se Vám začne usazovat bílkovina a na povrchu pěna. Že už je GHI hotovo poznáte podle toho, že přestanete slyšet bublavý zvuk.Máslo nechte mírně zchladnout a přeceďte přes silnější gázunebo plátýnko. Takto přepuštěné máslo vám vydrží v uzavřené sklenici v chladu dlouho.

 

Pro zájemce ještě videonávod, který najdete  zde.

Zboží zařazeno v kategoriích
Přihlašte se k odběru novinek
Můžete se kdykoli odhlásit.

Ověřený a spolehlivý obchod

Kontakt
Logo
(Po-So 8:30 - 19:00 hod)
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
2019 © Papiton.cz | Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.