Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 6 001,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
31.05.2017 Články
SOUS-VIDE VAŘENÍ ANEB VAŘÍME VE VAKUU
Technika SOUS-VIDE k nám přišla z kulinářské velmoci Francie. Ve světě je známá již spoustu let a Francouzi jí nazývají, malou revolucí v gastronomii.... číst celé
23.01.2017 Články
Jezme zdravější potraviny díky vakuování!
Lidé se již odpradávna snaží uchovat co nejdéle potraviny čerstvé a zdravé, bez ztráty vitamínů. Díky vakuování se nabízí další způsob, jak výrazně pr... číst celé
Zobrazit všechny články

 

center

 

 

 

  1. Úvod
  2. Chcete být v přípravě masa opravdový profík?
Chcete být v přípravě masa opravdový profík?

06.08.2016

Víte k čemu slouží nová kuchyňská vymoženostTENDERIZÉR? Ono s tou novotou to nebude tak žhavé, neboť tento strojek nechyběl v kuchyních našich babiček. Strojky fungují tak, že naruší strukturu masových vláken umožňují zachovat křehkost a šťavnatost připraveného masitého pokrmu. Časová a energetická úspora je pak při vaření s tenderizérem jen další přidanou hodnotou:-) Nemusíte maso nařezávat a řešit zkroucení na pánvi při smažení. Pokud ho máte již nakořeněno, dostane se aroma rovnoměrně tam kde má.

Elektrický profi tenderizér do větších kuchyní najdete v akční ceně zde. A pokud hledáte něco menšího pro domácí užití, najdete to tady.

Novinky z našeho blogu

SOUS-VIDE VAŘENÍ ANEB VAŘÍME VE VAKUU
31.05.2017 Články
SOUS-VIDE VAŘENÍ ANEB VAŘÍME VE VAKUU
Technika SOUS-VIDE k nám přišla z kulinářské velmoci Francie. Ve světě je známá již spoustu let a Francouzi jí nazývají, malou revolucí v gastronomii.... číst celé
Jezme zdravější potraviny díky vakuování!
23.01.2017 Články
Jezme zdravější potraviny díky vakuování!
Lidé se již odpradávna snaží uchovat co nejdéle potraviny čerstvé a zdravé, bez ztráty vitamínů. Díky vakuování se nabízí další způsob, jak výrazně pr... číst celé
Jak se stát profíkem v přípravě masa?
18.11.2016 Články
Jak se stát profíkem v přípravě masa?
Víte k čemu slouží nová kuchyňská vymoženost TENDERIZÉR? číst celé
Průvodce při výběru pánví
17.11.2016 Poradna
Průvodce při výběru pánví
Tato otázka už se začíná na internetu řadit mezi filozofické? Která pánev je teda ta správná? Níže se pokusíme shrnout jednotlivé vlastnosti různých t... číst celé
Přihlašte se k odběru novinek
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
2019 © Papiton.cz | Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.