Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 6 001,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
31.05.2017 Články
SOUS-VIDE VAŘENÍ ANEB VAŘÍME VE VAKUU
Technika SOUS-VIDE k nám přišla z kulinářské velmoci Francie. Ve světě je známá již spoustu let a Francouzi jí nazývají, malou revolucí v gastronomii.... číst celé
23.01.2017 Články
Jezme zdravější potraviny díky vakuování!
Lidé se již odpradávna snaží uchovat co nejdéle potraviny čerstvé a zdravé, bez ztráty vitamínů. Díky vakuování se nabízí další způsob, jak výrazně pr... číst celé
Zobrazit všechny články

 

center

 

 

 

  1. Úvod
  2. DNY TĚSTOVIN V PAPITONU!!
DNY TĚSTOVIN V PAPITONU!!

Milí zákazníci, milovníci těstovin, restauratéři,majitelé pizzerií, kuchaři i kuchařinky, jižani i seveřani:-)

Těstoviny, o kterých se říká, že jsou pokrmem králů i žebráků, jsou možná italské, ale patří celému světu. Tým eshopu PAPITON.CZ pro Vás ve dnech 23.2.2016 - 23.3.2016 připravil zajímavou akci "DNY TĚSTOVIN", která vyvrcholí SOUTĚŹÍ. V avizovaném období u nás můžete výhodně zakoupit vše, co je potřeba pro výrobu, zpracování a úpravu těstovin v jakékoliv podobě. Pojďte si užít s našimi produkty mnoho radosti z přípravy, obměn, servírování i konzumace těstovin. Akční zboží najdete v sekci: DNY TĚSTOVIN.

Co můžete vyhrát?

Absolutní vítěz vyhraje nerezovou ruční nudlovačku v hodnotě 1.008,--Kč, zákazník na druhém místě obdrží nerezovou profi pasírku v hodnotě 595,--Kč a ten, který se umístí na třetím místě od nás obdrží slevový poukaz na 10% slevu z neakčního zboží.

Do slosování, postupují všichni zákazníci, kteří si u nás nakoupí jakékoliv zboží v období od 23.2.2016 - 23.3.2016 minimálně za 1.100,--Kč v sekci Těstovinové dny.

 

Už jste někdy vyzkoušeli chuť domácích nudlí v polévce? Nebo doma vyrobené špagety či netradiční ravioly? Je to velmi snadné a rychlé vyrobit si doma skutečně chutný  a čerstvý pokrm, u kterého budete vědět, co přesně jste do něj dali:-)

Nezaměnitelnou chuť domácího produktu nelze srovnat s tím, co lze všude kolem běžně zakoupit.

Budete potřebovat tyto suroviny: 5 vajec, polohrubou mouku 1/2 kg, sůl a čajovou lžičku vody. Do kupky mouky uděláme důlek, do kterého přidáme předem vyšlehané vajíčka. Vše dochutíme trochou soli. Do těsta můžeme přidat čajovou lžičku vody (tato verze receptu je od naší babi Heryánové z Hladkých Životic), nebo trochu olivového oleje ( po italsku).Těsto postupně zpracováváme vidličkou a poté rukou. Je třeba těsto dobře prohníst. Dobře prohnětené těsto, ve kterém nejsou hrudky rozdělíme cca. na 5 kousků, vyválíme ho a rozdělíme na cca.5-6 cm pásy, které pak dáme do nudlovačky. Vyjede plát těsta v požadované šíři a ten pak vložíme do nudlovačky, která nám vytvoří dle přání vlasové nudle, špagety, ravioly nebo noky. Můžete ihned zkonzumovat, nebo vysušit na stylovém sušáku těstovin a uskladnit na suchém místě.

Přivoňte si, jak voní vaše domácí nudle, tagliatelle, fettuccine, papardelle...Budete na sebe pyšní a sklidíte určitě obdiv i u spolustrávníků.

Dobrou chuť! bon appétit! buon appetito!

náhled na video:

 

 

Jak na přípravu těstovin jde Jamie Olier?:

 

 

Vyhodnocení soutěže dny těstovin s Papitonem:

1.cenu získává paní M.Štastná z Hradce Králové

2.cenu získává paní P.Folwaczna z Komorní Lhotky

3.cenu získává ZŠ Zdiby

 

Gratulujeme výhercům.

 

Novinky z našeho blogu

SOUS-VIDE VAŘENÍ ANEB VAŘÍME VE VAKUU
31.05.2017 Články
SOUS-VIDE VAŘENÍ ANEB VAŘÍME VE VAKUU
Technika SOUS-VIDE k nám přišla z kulinářské velmoci Francie. Ve světě je známá již spoustu let a Francouzi jí nazývají, malou revolucí v gastronomii.... číst celé
Jezme zdravější potraviny díky vakuování!
23.01.2017 Články
Jezme zdravější potraviny díky vakuování!
Lidé se již odpradávna snaží uchovat co nejdéle potraviny čerstvé a zdravé, bez ztráty vitamínů. Díky vakuování se nabízí další způsob, jak výrazně pr... číst celé
Jak se stát profíkem v přípravě masa?
18.11.2016 Články
Jak se stát profíkem v přípravě masa?
Víte k čemu slouží nová kuchyňská vymoženost TENDERIZÉR? číst celé
Průvodce při výběru pánví
17.11.2016 Poradna
Průvodce při výběru pánví
Tato otázka už se začíná na internetu řadit mezi filozofické? Která pánev je teda ta správná? Níže se pokusíme shrnout jednotlivé vlastnosti různých t... číst celé
Přihlašte se k odběru novinek
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
2019 © Papiton.cz | Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.