Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 6 001,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
31.05.2017 Články
SOUS-VIDE VAŘENÍ ANEB VAŘÍME VE VAKUU
Technika SOUS-VIDE k nám přišla z kulinářské velmoci Francie. Ve světě je známá již spoustu let a Francouzi jí nazývají, malou revolucí v gastronomii.... číst celé
23.01.2017 Články
Jezme zdravější potraviny díky vakuování!
Lidé se již odpradávna snaží uchovat co nejdéle potraviny čerstvé a zdravé, bez ztráty vitamínů. Díky vakuování se nabízí další způsob, jak výrazně pr... číst celé
Zobrazit všechny články

 

center

 

 

 

  1. Úvod
  2. VAKUOVÉ BALIČKY A SÁČKY
  3. Vakuové baličky bezkomorové
  4. QKIT, Bezkomorová vakuová profi balička MINI 330

QKIT, Bezkomorová vakuová profi balička MINI 330

QKIT, Vakuová balička externí Mini Vakuovým balením se prodlouží životnost potravin bez ztráty vitamínů, protože dojde k odstranění veškerého vzduc... celý popis
Dostupnost
Skladem
Běžná cena s DPH/ ks
14 450,0 Kč
Naše cena bez DPH/ ks:
9 545,5 Kč
11 550,0 Kč
ks
Číslo produktu:PS-BM330
Výrobce:Besser Vacuum
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

QKIT, Vakuová balička externí Mini

Vakuovým balením se prodlouží životnost potravin bez ztráty vitamínů, protože dojde k odstranění veškerého vzduchu z utěsněných sáčků. Zabrání se přístupu vzduchu a tím se sníží oxidace. Nedostatek kyslíku brání růstu a rozvoji mikroorganismů nebo houby, které způsobují zrání a následnou kazivost. Vzduchotěsné sáčky dále zabraňují ztrátě tekutin odpařováním z vakuovaných produktů. Vakuové balení pomáhá zachovat chuť a celkovou kvalitu čerstvých zavakuovaných potravin.

 width= width=

  • prémiová řada bezkomorových vakuových baliček prodávaná pod značkou QKIT ( Quality Kitchen Italian Tools) výrobce Besser Vacuum
  • celonerezový model  určený pro pro profesionální použití v menších restauracích nebo provozech, kvalitní přístroj vyroben v Itálii
  • navíc s ochranným filtrem na odsáté tekutiny, který chrání vakuovou pumpu proti poškození vlhkostí !
  • automatické otevření svářecí čelisti po vyvakuování
  • vybaveno madlem ke komfortnímu ovládání vakuovací čelisti
  • šířka svářecí lišty 330, profi-bezolejová pumpa 20 l / min, 0,8 mbar
  • rozměry přístroje : 420x300x180  mm
  • rozměr vakuovacího sáčku: max. 300x400mm vroubkovaný
  • digital LCD displej v elegantním šedém provedení
  • ukatel tlaku
  • do tohoto stroje jsou vhodné pouze strukturované/vroubkované neboli mřížkované vakuové sáčky a rukávy.

OVLÁDÁNÍ PŘÍSTROJE:

  • automatický režim (balička vysává do maximální velikosti vakua, poté automaticky zavaří sáček), s možností ručního ukončení a s možností odsávání z nádob.
  • manuální - možnost ukončení vakuování předčasně
  • pouze vakuum bez svaření sáčků - vakuování do nádob
  • Tyto stroje pracují na obdobném principu jako domácí vakuové odsávačky Vacsy Zepter, Laica, Magic apod.(otevřený konec sáčku s produktem vložíte mezi svařovací čelist a výkonná pumpa vysaje vzduch ze sáčku a zataví jej).

 

BALENÍ OBSAHUJE:

  • vakuovou baličku
  • český návod

NÁZOR ESHOPU: Proč si vybrat tento výrobek?

  1. Nadstandarně vybavený model pro menší restaurace, řezníky nebo uživatele s menší frekvencí vakuování
  2. Výhodný poměr cena/výkon
  3. Ochranný filtr na nasáté tekutiny

TIP ESHOPU:

Vakuovat nemusíte jen potraviny. Vakuováním můžete chránit oblečení na cesty před vlhkostí nebo můžete použít na produkty, u kterých chcete zabránit znehodnocení např. korozí.

UPOZORNĚNÍ:

  • Do tohoto stroje jsou vhodné pouze strukturované/mřížkované vakuové sáčky a rukávy.
  • Balte potraviny suché nebo na nejvyšší míru zchlazené.
  • Pokud zjistíte, že tekutiny nebo šťáva z masa stoupají v sáčku vzhůru, okamžitě zahajte proces svaření stiskem tlačítka

Novinky z našeho blogu

SOUS-VIDE VAŘENÍ ANEB VAŘÍME VE VAKUU
31.05.2017 Články
SOUS-VIDE VAŘENÍ ANEB VAŘÍME VE VAKUU
Technika SOUS-VIDE k nám přišla z kulinářské velmoci Francie. Ve světě je známá již spoustu let a Francouzi jí nazývají, malou revolucí v gastronomii.... číst celé
Jezme zdravější potraviny díky vakuování!
23.01.2017 Články
Jezme zdravější potraviny díky vakuování!
Lidé se již odpradávna snaží uchovat co nejdéle potraviny čerstvé a zdravé, bez ztráty vitamínů. Díky vakuování se nabízí další způsob, jak výrazně pr... číst celé
Jak se stát profíkem v přípravě masa?
18.11.2016 Články
Jak se stát profíkem v přípravě masa?
Víte k čemu slouží nová kuchyňská vymoženost TENDERIZÉR? číst celé
Průvodce při výběru pánví
17.11.2016 Poradna
Průvodce při výběru pánví
Tato otázka už se začíná na internetu řadit mezi filozofické? Která pánev je teda ta správná? Níže se pokusíme shrnout jednotlivé vlastnosti různých t... číst celé
Přihlašte se k odběru novinek
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
2019 © Papiton.cz | Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.